Nieuws

Sta jij voor een landbouw waar de biodiversiteit ieder jaar toeneemt en de dieren buiten lopen? Sluit je aan als Caring Winkelier!

15-08-22 15:06

Caring Winkelier?

De kranten en tv zijn er vol van: de stikstof problematiek en alles wat dat heeft losgemaakt. Waar het in de basis over gaat, is dat ons huidige voedselsysteem zijn langste tijd heeft gehad. Klimaat, vogelgriep, waterkwaliteit, achteruitgang vogels en insecten, parkinson en obesitas… genoeg redenen om ons voedselsysteem te veranderen. In alle media hectiek kwamen ook de Caring Farmers op ons pad.

Als we onszelf dan afvragen wat kunnen wij dan wél doen, waar kunnen wij als biologische speciaalzaken nog meer ons steentje bijdragen? Dit dus... sluit je aan als Caring Winkelier

De Caring Farmers bewegen naar een natuur inclusieve kringlooplandbouw waar de biodiversiteit ieder jaar toeneemt. Dat kunnen de boeren niet alleen. Dat doen we samen met wetenschappers, consumenten, NGO’s en ketenpartners.

De Caring Farmers laten zien dat anders voedsel produceren kan en mogelijk is. Als boeren kunnen zij dat niet alleen. Een voedseltransitie is iets wat overheid, boeren, de biologische speciaalzaken en consumenten en handel samen moeten oppakken.

Kortom sta jij voor een landbouw waar de biodiversiteit ieder jaar toeneemt, en de dieren buiten lopen? Sluit je dan aan als Caring Winkelier!

*Een aantal van ons zijn al lid geworden en alle Odin winkels zijn inmiddels ook aangesloten!


vind-ik-leuk(s)