Nieuws

Doordoen! Hoe zorg je ervoor dat je je idealen niet door de waan van de dag laat vertroebelen?

16-08-23 10:23

Doordoen!

Hoe zorg je ervoor dat je je idealen niet door de waan van de dag laat vertroebelen?
Wanneer: Vrijdagmiddag 15 september 2023 vanaf 13h00
Hoe vaak blijft inspiratie bij een goed voornemen zoals je ze ook met nieuwjaar hebt? Op 8 januari verslapt de aandacht en tegen februari weet je niet goed meer wat je ook alweer wilde.

Henk Smit, was een bekende en geliefde persoon in de biologische wereld, en zette veel van zijn idealen door en creëerde visies die hij ook daadwerkelijk realiseerde. Hij noemde dat ‘doordoen’. Doorzetten tot je vormen hebt gevonden om hoge idealen in de weerbarstige realiteit tot praktijk te maken.

Zijn gedachtengoed leeft sinds zijn overlijden begin 2022 door. Vrijdagmiddag 15 september 2023 zal je op ‘doordoen!’ de kracht van je eigen motor, je intrinsieke motivatie, ervaren. Een ‘open space’ die uitnodigt om vanuit een kunstenaarsmindset en ondernemende blik mee te doen. Leer van duurzame change makers die maatschappelijke waarde creëren met hun initiatief. Ontmoet andere deelnemers die net als jij hun idealen willen realiseren. Deel je ervaringen, uitdagingen en oplossingen. Laat je inspireren door andere perspectieven die je uitdagen en motiveren. Neem afscheid met, een hart vol mooie ervaringen, een hoofd vol inspiratie en concrete plannen en ontvang als extra toegift na afloop het complete verhaal van Henk in de vorm van het boek ‘Doordoen!’

Meer informatie over het programma, en aanmelden kan op de website: doordoen.nl

vind-ik-leuk(s)