Nieuws

Biokennisweek | 16 t/m 19 januari 2023 | wij zijn er, jij ook?

11-01-23 12:08

De Biokennisweek is het online en live event voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Bionext brengt alle schakels van de biologische sector bij elkaar voor een interactief programma. Thema's die aan bod komen zijn marktgroei, omschakelen, innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en nieuwe biologische wetgeving.

De eerste twee dagen zijn gericht op online kennis delen tijdens een inspirerend webinarprogramma. De twee dagen erna komt de biologisch sector én geïnteresseerden in duurzamer ondernemen samen op de Biobeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn ruim 200 bedrijven aanwezig als exposant op de Biobeurs, er is een groot Italiaans paviljoen en naast thematours en ‘Boer zoekt Boer live Tinder’ is er natuurlijk ook veel te proeven en te netwerken. Ook is er ruimte voor nieuwe initiatieven zoals het Bio aanschuifdiner. Omdat samen eten verbindt en netwerken het allerbeste werkt met een gevulde maag! En wie wordt dit jaar de winnaar van de Bio-productverkiezing?

De Biobeurs wordt op woensdag 18 januari officieel geopend door Piet Adema als Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Daar zal hij een toelichting geven op het 'actieplan Biologisch'. Met dit actieplan geeft het ministerie vol gas om biologisch echt te laten groeien. Op de Biobeurs gaan we van Actieplan naar Actie!

Ga direct naar het programma overzicht en/of bestel direct je tickets!


vind-ik-leuk(s)