Nieuws

Bestel nu je tickets voor de Biokennisweek!

25-11-22 12:01

De ticketshop is geopend :-) boek nu je tickets voor het meest inspirerende bio-evenement in het jaar. T/m 6 december bestel je early bird tickets met korting. Bestel je tickets hier.

De Biokennisweek van 16 tot 19 januari 2023 is dé online en live ontmoetingsplek voor ondernemers die hun bedrijf verder willen brengen met biokennis en inspiratie. Alle schakels van de biologische sector komen bij elkaar voor een interactief programma: met workshop, webinars, de BioProductverkiezing 2023 en een heus Bio Aanschuifdiner. Thema's die aan bod komen zijn marktgroei, innovatie & kwaliteitsontwikkeling van biologisch en nieuwe biologische wetgeving. De tweedaagse live Biobeurs vindt plaats op 18 en 19 januari '23 in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch. Verder bestaat de Biokennisweek uit twee dagen interactieve webinars over meer dan 80 onderwerpen.

Dompel je 4 dagen onder in biologisch: kennisdelen, inspireren en ontmoeten!

De Biokennisweek wordt georganiseerd door Bionext - dé biologische ketenorganisatie van Nederland. Bionext wil met de organisatie van de Biokennisweek mensen en organisaties uit de hele (biologische) keten inspireren en verbinden.

Tags

biobeurs
Biowinkelvereniging
biokenni
Biohuis
BioNederland

vind-ik-leuk(s)