De Demeterweken

De Demeter-weken vinden dit jaar plaats in week 40 & week 41! De producten van Demeter in de spotlight. Hoe? Eet meer impact... Als winkelier ontvang je deze campagne schapkaarten, posters, e-learning en zijn de displays inmiddels besteld. We gaan er een succes van maken!

Briefing

Lees hier de uitgebreide briefing hoe de materialen in te zetten op de winkelvloer!

E-learning

Voor de link naar de E-learning is een flyer met een QR code aangemaakt. Handig om te printen en op te hangen in je kantine. Zo kunnen we samen de meeste medewerkers bereiken. De link naar de E-learning vind je hier: https://www.bioacademy.nl/aanbod/demeter-weken

Digitaal POS materiaal en teksten: Social media beelden

Als je zelf actief bent op social media, let dan op! We hebben een map gemaakt met beelden die Stichting Demeter zelf gaat plaatsen tijdens de campagneweken én inhoudelijke teksten. Jullie kunnen deze zelf ook plaatsen op je eigen social media. Zo vergroten we de impact van deze actie. Het advies is om deze binnen één week te downloaden, aangezien de link dan verloopt. Hierbij de link: https://we.tl/t-dRYJMCcoNB

Klik hier voor de kantineflyer.

Geef het leven door met de kwaliteitsproducten van Demeter

Al in 1924, lang voordat de milieu- en klimaatproblematiek voor een breed publiek zichtbaar en bekend werd, is de biodynamische (BD) landbouw vanuit de zorg voor de aarde ontstaan. De Demeter kernwaarden zijn gebaseerd op liefde & respect voor het leven en de opdracht van de mensheid om de aarde op een verantwoorde wijze door te geven aan volgende generaties.

Een herstellende landbouw met als oogst kwaliteitsproducten, herkenbaar aan het Demeter-keurmerk. De grensverleggende normen en richtlijnen gaan verder dan biologisch. Demeter staat voor vitale voeding uit een vruchtbare aarde die bijdraagt aan de gezondheid van mens en planeet.

Met de aankopen van jouw klant bied je ruimte aan deze levende landbouwcultuur barstensvol leven om zo het leven door te geven.