voor uw belangenbehartiging

Over ons

E-mailadres Afdrukken PDF

De Biowinkelvereniging (BWV) is een onafhankelijke vereniging die de belangen behartigd en bewezen partner is voor zelfstandigen en franchisenemers van de biologische speciaalzaak. BWV is onderdeel van Bionext, de brancheorganisatie van de biologische sector.

Bionext is actief op landelijk en internationaal niveau en is aangesloten bij alle partijen die actief zijn in de sector. Zij is actief voor haar leden op het gebied van lobby, wetgeving, onderzoek en promotie en het faciliteren van kennis delen en uitwisselen.

Bionext faciliteert met leden de samenwerking in de keten om biologische landbouw en voeding verder te ontwikkelen, te verbeteren met de ambitie om altijd voorop te lopen waarbij uit wordt gegaan van 4 kernwaarden: Biologische Voedselzekerheid, Ecologische houdbaarheid, Gezondheid en Eerlijke ketens.

Vanuit Bionext ondersteunt de BWV haar leden op allerlei gebieden. Daarnaast werkt zij nauw samen met Biohuis / BioNederland en Ketengroepen door de branche heen. Meer informatie over Bionext vind je op de site: www.bionext.nl

Missie & Visie Biowinkelvereniging

Missie
Belangenbehartiging voor de leden van de biologische winkelvereniging en het bevorderen van de onderlinge samenwerkingen om gezamenlijk de profilering te versterken en verdere innovaties van verduurzaming in onze bioketens conform de 4 IFoam principes te stimuleren.

Visie
De biologische winkels van de leden worden door de consument breed herkend en erkend als de koploper in innoverende en verduurzamende biologische productketens en gezonde voeding.

Lid worden?
Wilt u meer informatie wat de Biowinkelvereniging voor u kan betekenen, mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of schrijf u gelijk in via het inschrijfformulier.

 

Bestuursleden

biologisch.jpg

Contact

Voor vragen over lidmaatschap en de vereniging:

Yvonne Servaas,
Verenigingsmanager

06 13710621 | info@biowinkelvereniging.nl